Datum: 28.05.2018

Valná hromada Výzkumné Infrastruktury SoWa

Srdečně Vás zveme na Valnou hromadu Výzkumné infrastruktury SoWa v pátek 1. června 2018 Na Sádkách 7, po níž následuje prohlídka nově rekonstruovaných laboratoří a dalších prostor.

Setkání bude zahájeno seminářem Travise Meadora, po kterém budou následovat informace od vedoucích laboratoří a prohlídka nově otevřených laboratoří. Na závěr setkání jste zváni ke společnému grilování na naší zahradě. Doufáme, že se zúčastníte ve velkém počtu. Zaměstnanci BC pracovišť mimo SoWa a ostatní hosté, kteří se nezajímají o seminář a informace vedoucích laboratoří (ačkoli jsou návštěvníci vítáni i na této části), ale mají zájem účastnit se prohlídky s průvodcem, se k nám mohou připojit během přestávky na kávu v malé přednáškové místnosti od 12:45. Ve 13:15 h. začíná prohlídka s průvodcem. Seminář a další prezentace se uskuteční ve velké přednáškové místnosti 008, káva bude podávána v malé přednáškové místnosti 012, jež je výchozím bodem pro prohlídku laboratoří. Setkání a grilování se uskuteční na zahradě u grilu.

Předběžný program

10:00     Travis Meador (seminář "Microbial community and lipid turnover in peat revealed via Stable Isotope Probing", v Aj)

10:55     Přestávka na kávu

11:05     Jan Frouz a vedoucí laboratoří: informace o řízení a zpráva o pokroku (v Aj)

12:45     Přestávka na kávu

13:15     Prohlídka nových laboratoří SoWa a dalších rekonstruovaných prostor v budově
(otevřeno pro všechny, začínáme malou přednáškovou místností, v Aj i Čj)

14:00     Neformální setkání a malé občerstvení na zahradě

14:30     Grilování na zahradě (je dětský den – děti a další členové rodiny jsou vítáni)

 

Těšíme se na setkání s Vámi!

Za tým SoWa prof. Jan Frouz

Zpět

 

KONTAKT

Biologické centrum AV ČR, v.v.i.
Hydrobiologický ústav
Na Sádkách 702/7
370 05 České Budějovice

NAJÍT PRACOVNÍKA